Today!

Ja idag vaknade man av skräck, en dålig natt av en dröm. Skräcken var så hemskt så det var skönt att vakna ur i den. Drömde om att killen min dog och sånt där skit. Fick precis den dr skräckkänslan när man får veta någon nära person är död. Sånna där känslor vill man inte ha, oavsätt att det finns så många olika känslor så är nog döden som är värst, för mig.

Någon timme där på gick jag och killen min till min psykolog. Fick veta att jag har vitamin brist så jag får gå på ännu en till medecin varje dag. Så nu äter man 3 olika sorters varje dag. Så fick jag brev från läkaren från psykologen att jag ska till sjukhuset och ta gluten prover. Jojo ännu ett blodprov man ska ta och fasta från och med 10 på kvällen till man drar till sjukan, skitkul.  Efter psykologen drog vi till bibblan och lånade lite böcker, bland annat om asberger syndrom det jag har. Vill läsa mer om det och kunna hantera mitt handikapp vilket som är så svår handikapp genom att förstå andra. Killen min lånade naturligtvis böcker med musik att göra.

Vi drog till affärn och apoteket hämtade ut min medecin. Nu ska vi sse på film Jalla Jalla och käka mackor. Sen drar jag till Anna och ladda hem filmer till min dator och se på idiol med henne fast jag hatar idol ^^, sen ska jag hem och laga lite käk bli kött m pomes och bearneise sås och bröd =) MUMSHIII!!!

Puss händer i helgen då? =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test