Fråga Olle


Hoppas vi i min klass får kolla på honnom på Onsdag, hoppas min lärare säger okej, under vår lektions tid.. =)

Hundvakt sökandet.

Har satt upp en anons nära centrum i Örebro om att vara hundvakt för bara 50 / timmen. Bra ide? För jag behöver mer motion, och älskar undar, kan passa på att vara hundvakt då om det är någon som är intressead ;)


Today!

Ja idag vaknade man av skräck, en dålig natt av en dröm. Skräcken var så hemskt så det var skönt att vakna ur i den. Drömde om att killen min dog och sånt där skit. Fick precis den dr skräckkänslan när man får veta någon nära person är död. Sånna där känslor vill man inte ha, oavsätt att det finns så många olika känslor så är nog döden som är värst, för mig.

Någon timme där på gick jag och killen min till min psykolog. Fick veta att jag har vitamin brist så jag får gå på ännu en till medecin varje dag. Så nu äter man 3 olika sorters varje dag. Så fick jag brev från läkaren från psykologen att jag ska till sjukhuset och ta gluten prover. Jojo ännu ett blodprov man ska ta och fasta från och med 10 på kvällen till man drar till sjukan, skitkul.  Efter psykologen drog vi till bibblan och lånade lite böcker, bland annat om asberger syndrom det jag har. Vill läsa mer om det och kunna hantera mitt handikapp vilket som är så svår handikapp genom att förstå andra. Killen min lånade naturligtvis böcker med musik att göra.

Vi drog till affärn och apoteket hämtade ut min medecin. Nu ska vi sse på film Jalla Jalla och käka mackor. Sen drar jag till Anna och ladda hem filmer till min dator och se på idiol med henne fast jag hatar idol ^^, sen ska jag hem och laga lite käk bli kött m pomes och bearneise sås och bröd =) MUMSHIII!!!

Puss händer i helgen då? =)

Kavaj likamed poppis

Som ni vet så är kavajen inne. Då vill säga att de flesta tjejer använder det idag. Vorde det inte snygt att bara stta på en kavaj och gå till skolan med den? Jojo, men jag funderar på att ta på mig den till vecknan, men det knns fånigt när man kommer till skolan själv med en kavaj.     We see.. Men nu så lånar jag killens kavaj... Så den är inte min. ;) Passa på att låna era killars kavaj, dem lär ju ha ;)
Modellbild
Modell: Jag
Fotograf: Hobbe


JulklapparJa, vad förväntar man sig innan jul? Mat, paketer och kärlek och värme. Precis det som viktigaste är på julen är att ge varandra kärlek.

Nu är frågan? Vad önskar jag mig i julklapp?

Nu tänkte jag passa på att skriva under en lista här.

Systemkamera (önskar mig men förväntar mig inte alls för mycket,) stark vilja.
Pressentkort på Gina Tricot, HM, Kicks, Din Sko, Zara
Kläder st 36
Underkläder
Skor st 37


Sådär är min önskelista, vad är ditt? ;)

Torra läppar?
Varför får man torra, nariga läppar och munsår? 
Huden på läpparna är tunnare än någon annanstans på kroppen. Det gör att läpparna lätt blir sköra och spricker när de blir uttorkade.

Det här kan orsala problemen:  

 sol, vind, kyla och torr luft
 salt, syrlig och starkt kryddad mat
 olika bakterie- och virusangrepp

Sprickor på läpparna liksom munsår kan vara svårläkta och gör ofta också ont.

Hur kan man förebygga nariga läppar?
När du ska ut i stark sol, kraftig vind eller sträng kyla, tänk då på att smörja in läpparna innan Du går ut. Läpparnas eget fett räcker inte till att klara extrema vädertyper. Kanske går det att undvika viss syrlig eller stark mat om du vet att du har känsliga läppar eller lätt får munsår.

Vad kan Du göra när Du fått torra läppar eller munsår?
Använd ett läppcerat som innehåller naturråvaror. Cerat med vaselin eller paraffin (mineraloljor) kan ha motsatt effekt - läpparna blir i stället torrare och Du måste smörja, smörja, smörja och smörja på nytt (Känner Du igen Dig?).

Håret - Mer volym!

Flera av mina vänner och bekanta har klagat på att de har för tunt hår och utan volym. Nu tänkte jag ändå passa på att skriva lite tips här vad man kan göra åt det.

Lösningar:

Tupera håret
Färga det mörkt som tex brunt/svart?


Om man vill helt och hållet få sådär mer volym kan man ju använda hårprodukter som tex:

Balsamkur:  Gliss Total Repair Weightless Balsamkur
Multiproteinschampo: Ultimate  thickening  Shampo for thinning Hair
Glans och volym: Climate Control  Styling Spray, Tommy Guns
Volymmousse; D:Struct Volyume Boosting Foam
Icke- tyngande serum: C-system Shamping Serum

Produkterna kostar från 59 till 220 kr. Passa på att köp dem är om du själv vill puffa upp håret med mer volym än du har. Jag själv kan inte tippsa vad jag har  för produkter som gör det för jag har eget hår som har väldigt stor volym.

So test it and good luck!

Viste ni?!

Lindsay Lohan har håret som alla vill ha. Men viste ni inte att hennes hår var fajkat av löshår? Fick reda på det i en tidning. Såg en bild där hon hade clips on i håret på henne. Så, om ni vill ha hennes hår kan man lika gärna locka det lite och köpa lösår. ;)Ny inköpt!2 tröjor från ZARA (min favorit affär)
 
Den svarta korsetttröjan kostade 199:-
Den lila kostade 149:-

Bra inköpt va?

Passade på att hämta min medecin på apoteket som gick på 69 kr också, resten av hundringen så åt jag och min bästa vän sisela på pizzaplaneten. Gissa vem som var där?! Min gympalärare! Host, vart förvånad. Han frågade mig vart jag var i dag i skolan. Men jag var hemma pga inte pigg. Ont i magen och i huvudet. Men jaja när han såg mig så blir det skolk antagligen. Men who cares?  Kan inte vara lydig alla dagar? ;)


Vill också berätta att jag och min kille har vart tsm nu i 6 månader. Och han är det bästa som har hänt mig. Utan honom så hade jag aldrig vart så här glad/lycklig. Men Det var en break up typ 1 månad pga jag vart kär i en annan. Men det blev vi igen så vi räknar från början. Vi ville inte starta om på nytt =) <3 Min älskade alltid du o jag!

Pusspuss! ;*Samla in pengar till julklappar?

Samla in pengar till julklappar? Nu har jag svaret!

Klicka här för att komma in på sidan

Här är det enkelt och seriöst hemsida man kan få pengar utan att hålla på att tjafsa om allt annat.
Bra va? ;) Har redan samlat in pengarna. Tillräckligt mycket som ska räcka till några julklappar iallafall :D

Test