Scarred.

Jag? Okej nu ska jag förklara. Ni kanske känner till mina problem? Cystor hela tiden i äggstocken. Men nu på Onsdag ska jag till sjukhuset och få spiral. Kan hända då att jag slipper cystor i äggstockarna. Får inte äta p-piller på grund av att jag har högt blodtryck. P-piller bruka kunna stoppa hormonerna så det inte blir cystor. Men tjao får se hur det blir när jag får spiral.

Scarred tills jag får den. Hört att det ska göra jävligt ont :(

Grr va arg jag blir!

"Igår så parkerade killen min Cykeln utanför Ica Maxi  där Euro Stop ligger."
Vi skyndade oss till systembolaget som ligger brevid och jag handlade lite käk till mig och Kunta. Vi fick skjuts till siba för det var långt dit så. Så vi lämnade kvar cykeln och låste den med bygelås. Ja på 12 timmar senare så skulle Kunta hämta min cykel för att cykla till Robin och hämta något så visades att Cykeln inte fanns kvar! Hur dumma får dom vara? Stjäla likom utanför stan och allt. Hur fan kan de sno cyklar mitt i natten på Ica Maxi? Och hur kunnat sönder bygelås? Låter lite mysko. Men aja, trevligt att man inte kan ta sig någnstanns. Har ju varken busskort eller cykel. Nåja, blir bara roligare nu när allt går åt pipsvängen!

Ååååååååååh någon som kan trösta mig?! Eller hjälpa mig!? Är riktigt besviken. Ska till polisen imorgon. Jag som trodde att det var nog med polissamtal/polisanmälan. Men ännu en anmälan igen, asbooring!

Men nu ska jag ta ochh duscha, är inte så fräch efter festen i går ;) Var ju bara för kul! Eller hur folks? Var ju inte några heller var ju typ 15-20 pers på festen :D Synd bara att man blev slut efter all drickande och allt.
Suzana ägde ju igårkväll, minns vad hon gjorde ;)

Vist är det fantastiskt?



Genom att klicka på bilden här nedan så kommer du till deras hemsida, du kan få gratis kläder. Men hur? Ja bara att bli meddlem! Vist är det helt fantastiskt?


PARTAJ IKVÄLL ;)


Fredag idag och imorn partaj!

Passade på att lägga upp dagens outfit o lite konstnärliga bilder som jag har tagit idag =)
Även bevis att jag är med i Mooretidningen ;)




Imorgon är det partaj! :D Funfun! Lägger upp bilder efter festen, kanske på Söndagen då ;) Höhö!

header


Fortfarande Lindsay Lohan



Lindsay Lohan är fortfarande min stilikon. Hon använder inte bara mode utan också sin egna stil som rockigt/mode. Som sagt jag älskar inte mode, och jag älskar inte rockigt. Jag älskar iaf blandade stilar som sagt vad Lindsay Lohan använder. Gillar henne totalt mycket som en förebild av utseende och allt. Kanske inte bara det? Hon är väldigt bra skådespelare också. Synd bara att det går massa rykten och idioter bakom henne.

Vill ha!



från forever21.com vill ha hennes jeans! ubersnygga! Ellerhur?

Detta får ni inte missa!



Tjohoo? Detta vill amn inte missa ett öre ifrån ;) Vist är det fantastiskt att man kan få gratis grejer och allt?


Tjäna ihop biobiljetter (enkelt och smart)  klickahär
Få gratis pressentkort på Kicks (lätt och kul) klickahär
Buzz få gratis saker som andra bloggare får! (vist är det fantasktiskt?) klickahär
 

Veckans:

Film:  Who is serious?! - 4 stjärnor av 5 -
Outfit:
Mina snygga leggings med min topp liknar som Lindsay Lohans Outfit.

(Jeans, men jag har ju bara toppen, precis lika form och allt.)

Kompis:
Suzana <3
Dag:
Måndag
Bloggare:
popprinsessan.blogg.se
Hemsida:
www.bilddagboken.se
Mat:
Hamburgare från skolan
Dricka:
Fanta World *äääälskar den!*
Färg:
Svart
Kändis:
Lindsay Lohan!
Roligaste:
What the fuck? Motherfucker! - vi hade as kul i skolan pga det haha

Nytt!

"Rose-Marie Tipsar" Denna lista kommer jag att göra varje vecka, så det är en sak som är nytt iof. Sedan kommer det nya grejer senare ikväll.

Listan kommer att se ut så här.. tex..

Veckans:

Film:
Outfit:
Kompis:
Dag:
Namn:
Bloggare:
Hemsida:
Mat:
Dricka:
Färg:
Kändis:


Ikväll!

Så inviger jag min nya bloggdesign + inledning då vill säga allt nytt!
Håll utkik everybody!

Tycker du att smink är för dyrt?

Tycker du att smink är för dyrt att köpa? Nu kan du få gratis pressentkort om du blir meddlem. Vist är det bra?

(Klicka här för att komma till sidan)


Good luck babies!

Modellbilder!





LOVEDAILY.

Aight idag är det 3 fina söta månader mellan mig och kunta, äntligen! Nu är det bara 3 månader kvar tills det är halvft år mellan oss. Tiden går fort.

Idag har man vart i skolan och pluggat lite, värsta kul på bildlektionen och allt. Måndagar kommer att vara semiskoj! Bästa av allt är ju IVvalet. Jag går ju på kurs av personligt kroppsvård. FUNFUN!
Idag på svenskan så har vi fått uppsats som vi ska skriva. Jag ska skriva om modeller hur plågsamt slitet jobb de har. Då vill säga världsberömda modellerna som Kate Moss och Stella Mc Cartney mm. Ska bli en dokumentärs film av det och Microsoft power pint grejs med. Ska bli asfun!

Ikväll kommer min älskling hit. Får hitta på något mys då. Sedan så blir det till att sova till en ny skoldag.
Måste bara bjuda på en bild som tog förra veckan på Torsdagen (när jag var sjuk)



Ps: På måndag ska jag på jobbintervjuv, kanske jag får jobba på fritiden? Hoppas! Då vet jag direkt vad pengarna går till.
Höhö!

Holland i Vinter (foto plåtning), Längtar som fan! Wiho!

JokkiMokki

Ja idag har man fått Kunta att städa lite i köket. Men jag har storstädat hans kök, precis hela hans kök medans han gick med soperna och dammsugade (lite). Haha killar, Men man får skämma ut dem, eller hur? Men jag fick han att städa lite iallafall, bra att ställa krav ibland.

Igår klippte jag hans hår, vilket blev riktigt snyggt. Trodde inte att jag var såå bra. Höhö. Men nu ska vi fortsätta på att se filmen så bloggar jag mer imorgon ;)

Bajshelvete!

Nåja vaknade samma sjuka idag med. Kan nog säga att det har blivit sämre. Blir att vara hemma hela helgen på heden och vila. Min kille får ta hand om mig. Te, soppa och sånt får han laga ;) Nu är det hans tur! Har fårr förgäves ont i halsen. Ska köpa soppor och sånt skit innan jag åker till örebro.

Ska dra nu till tåget. Ska lägga upp bilder strax osv.

Byebye!

New mobile!

Äntligen har jag min mobil i handen. Hur nöjd som helst med den. Men orkar inte använda min energi på den nu. Får göra det imorn eller så när jag känner mig bättre. Är helst sjuk känns det som nu. Men kanske skulle kunna ta liten fotosession hos hobbe? På min mobil å några bilder på mig. Men beror på hur jag känner mig senare. Just nu vill jag typ sova. :(

Blir kanske Hälsocentralen imorgon och kollar om det där med cystan. Kan va därför att jag är sååå himla dålig nu..

Roligt skämt!

Kalle går till frisören och frågar i kassan:
Finns det någon tid idag för klippning?
Frisören i kassan kollade i almenackan
och sa att hon kan boka en tid klockan 14.00 till honom.
Kalle svarade hyggligt att han vill det. Då helt plöstligt
frågade frissan honom om vart han vill klippa sig.

Förstår ni skämtet?

Hurt!

Ögonen känns, det dunkar. Det känns som det fallar en massa orenade kriminella baciller genom min öga ner till näsan så det gör ont i näsan med. Känns också det hoppar i halsen och irriterar det så man börjar hostar. Efter det så sprider det hela kroppen. Bara känns som irriterande onödande hoppande baciller runt hela min kropp. Men när slutar det? När hoppar dem bort? De hoppas ju till andra också, så det blir som "rykten", efter den ena efter den andra. Förstår inte hur dom där orenade bacillerna orkar irritera folk var enda folk som går förbi någon frisk människa så blir den där riktiga friska människan blir irriterad och blir semisjuk. Onödigt eller hur? Och hur ska jag stoppa mitt rykte som jag har i kroppen så dem inte hoppar och knullar på andra så de blir sjuka med.

Men i alla fall sitter på tåget hem till Gävle och beundrar min semisjuka jag har fått från någon människa som startade detta. Undrar vem som har startat ryktet igentligen? Inte är det jag iallafall. Nåja, snart är man hemma. Blir att hålla på att fota med min nya kamera mobil och sånt kul och beundra min sjuka jag har som jag vill döda bort med min pistol.

aiight

Jo det är så här, jag är sjuk fortfarande. Småförkyld och febrig. Ska  åka hem idag till Gävle sedangöra ingenting, kanske flippa med min nya mobil. Nu ska jag söka hem tider så jag får åka hem snart =)

Frisk!



(gammal modellbild från 2006)

Nu är jag frisk. Har inte spytt sedan igår kväll. Känns helt underbart nu. Men kanske lite feber kvar ännu. Småont i halsen då å då + hostar. Men orkar inte bry mig. Men igår det där spyan har jag inte spytt ut lika mycket förr. Det kom as mycket från min mage. Mysko, för sådär mycket spyr jag knapt inte när jag dricker mig full tills jag spyr.

Imorgon efter skolan åker jag till Gävle blir en fotosession + hemma o ta det lugnt och flippa med min nya mobil. Kommer tillbaka till Örebro på Fredag. Fest då kanske? I hope so!

Nåja nu ska jag ev se på film och vila lite. Nyss käkat pizza och tagit en bloss. Min förlåt, min kamera har vart trasig och är på lagning därför har jag inte fotat mig på sistone. Men snart har jag min mobil med 5 megapixel kamera så kommer jag fota med den tills min kamera har kommit tillbaka. Funderar på att sälja den. Jag måste verkligen skaffa en SYSTEMKAMERA! Men när vet jag inte. Men skulle vara kul om jag kunde köpa en innan vintern.

? magsjuka




Nu vet jag inte alls vad man ska hitta på idag. Nu känner jag mig riktigt pigg jämtfört med igår. Men jag litar inte liksom på det när man kräktes flera gånger innan jag gick och lade mig. Får se om det kommer tillbaka. Vad jag minns så kräks man inte mitt på morgonen. Det brukar bli när det blir lite senare vid förmiddagen eller eftermiddagen vad jag minns. Samma med feber o allt. Men nu hoppas jag bara att jag blir frisk snart som möjligt! Missar fotosessionen + jobbintervjun idag. Skitkul..

Min älskling är på väg och köper blåbärsoppa och coca cola. Blir nog att åka till Heden och hämta lite stuff. Kan inte sova där och smitta ner alla på Heden där jag bor :(

Det jag ser fram emot är min kille är här på kväll / morgon så han stöttar mig isf ;) Samma så längtar jag som fan hem för att se min nya mobil ur den där nya inpackade kartongen som mobilen ligger i. Spännande! Ska då köpa mobilväska tror jag. Så jag inte repar den eller så. =)

Ny mobil




Min mamma har köpt en ny mobil till mig. Äntligen så får jag Sony Ericsson C902 när jag kommer hem till Gävle. Längtar så mycket. Tillochmed så har jag min mobil Nokia 3310 som extramobil som jag har nu. Gud vad jag längtar!

Natten som var kommer jag naturligtvis inte glömma. Not forget! Vilka minnen, dusch, "vattenkrig", halkbana, vin, smirnoff, datorn, telefonen och naturligtvis får jag inte glömma "idioten"! :')
Ikväll drar jag ner till Kuntas lägenhet och sova hos hans famn. Gud va mysimysigt det blir. Blir även att klippa hans hår innan vi går o lägger oss. Blir en film också på hans Ûbersöta projektor + min hemmabio hos honom.


Konstfotografering




Här kommer jag med nya bilder från Hobbe. Vi bestämmde att ta konstbilder på kroppen. Blev bra resultat iallafall.
Mer bilder kommer ev på Onsdag, Kg kanske kommer hit eller jag till honom och bli fotad.


Ååh längtar!

Audition snart verkar det som :) Fick äntligen svar från regisören eller vem det var o.0 Eller ah, spelar in filmen osv.. Ska få informationen nästa vecka. Hopppas jag får vara med i den där långa svenska filmen som kommer visas upp på SF.

Mina känslor!

Ja nu måste jag bara beskriva hur glad jag är efter sommaren har gått så fort. Alla mina vänner kommer tillbaka till Örebro. Jag börjar skolan igen. Jag flyttar till en lägenhet på heden å det ska bli så himla skoj!  Är förbaskad glad att jag äter medicin nu så får vi se om jag har förändrats, kanske mina vänner insett det men jag själv vet inte men jag vet att jag är mycket gladare. Men tyvärr har min huvudvärk kommit tillbaka, men jag misstänker att det är en visdomstand som ar kommit ut lite på snedden som gör så att jag får ont. Men nu ska jag kila, ska åka hem o packa nu i underbara Gävle.

Btw Kunta (Tobias) är allt för mig! <3 Nu är det äntligen tillabka från början och starta om på nytt. Nya jag + ny tid!
Here i come!

Nu kommer jag

Inte vara för närvarande tills imornkväll då jag är hemma i min lägenhet ;) Chiao på er så länge!

Trailer: Madagascar 2

Nya Madagascar filmen kommer snart på bio!

Trailer Ice Age 3

Nya Ice age filmen kommer snart på bio!

Dagens inköp!



Min nya duschtvål äntligen! Jag berundrar min nya älskade doftande lukt! Köpte Naomi Campbells nya parfymsduschtvål. Luktar väldigt gott! Inte lika gott som min andra puma duschtvål höhö! Kostade 139:- men värt det. Tvål ska man köpa dyrt, så det luktar doftande gott på kroppen. Behöver ju knapt parfym när man använder duschtvålen. Jag fastnar för duschtvålar, jag älskar kändistvålar! I love it!

Men nu ska jag gå och duscha, blir packande och städning imorn här. Flytten blir på Söndag istället. Åker hem till Gävle imorgon eftermiddag och packar o en massa. Hoppas jag hinner träffa min mormor innan jag flyttar bara.

Kan det bli bättre? Bli meddlem du med!






1. Vill du ha gratis smink? Klicka då på det råsa rutan längst upp.

2. Gratis bio biljetter? Kan det bli bättre?

3. Buzzscout, hm en liten förklaring varför jag har lagt ut den där reklamen med.
Jo, popurlära bloggare, de får gratis saker, de får lägga ut tävlingar med dyra grejer på sin blogg.
Nu har du chansen att göra lika som de stora modebloggarna får! Gratis att bli meddlem så får du gratis saker före andra. Kan det bli bättre? Nej!

Designen

Vad tycker ni om min nya egna design som jag har gjort?

Ingen rubrik.



Nu ska jag ner på stan och småshoppa lite. Sedan ska jag och min sötnos kolla på bio på "The dark night". Enligt många så ska den vara bra. Senare så ska jag fixa till all min packning som ska ner till min lägenhet från Kunta. Ska bli mysigt imorgon. Bara om jag inte är sämre. Igår var jag sjuk, och idag fryser jag och hostar. Säg inte att man har fått den där viruset som går nu bara!

yesyes!

Jag i en riktigt stor lägenhet som min sötnos Carro på Heden?!? Kan inte tro det här! Men jag ska nämnligen flytta granne med henne. Ska bo på våning 1. Fyfan va najs altså, glädje skiner ur mig!

Modellbilder från igår


Design!

Imogon kommer jag ändra min design hela bloggen kommer att ändras! Bara så ni vet att det kan bli trassligt på min blogg innan det blir klart!

Lägger upp modellbilderna från idag med imorgon. =)

Var riktigt fun! Skitsnygga bilder med!

200 upp besökare om dagen!


Tell me, who looking my site everyday? ;)
Who are you?

Kolla här! Jag vet fusket!

Har du alltid undrat varför alla bloggare får gratis saker och göra tävlingar från dem? Jo nu vet jag hur dem får alla grejerna ifrån! Och de får dem gratis hemskickat också. Bli meddlem på den här hemsidan så får du grejer hem gratis du med!

Klicka på länken! --->




Yes tomorrow! ;)

Åh äntligen en session till av fotografen KG. Han är hur bra som helst och Hobbe. Mina favorit fotografer. Gör sjukt bra bilder. Imorgon bär vi av oss till Kumla om det är fint väder. Om det är dåligt väder åker jag till Hallstahammar. Spännande, längtar!



Dagens inköp!



Ja idag fick jag konstig ide bara sådär när jag var på balkongen "Nu ska jag hmm handla lite mer grejer till lägenheten jag flyttar till nästa vecka." Och så blev det..

Köpte:

Mopp + hink till
Toaborste
Drapperi till dushen
Tandborsteglas
2 handtvålar i kulor
6 glas till att dricka med


Av mina egna pengar köpte jag en fläkt till datorn på Clas Ohlson för 200 kronor. Men jag kände att det var panik eftersom jag vill inte att min dator ska gå sönder pga att den blir ovanligt varm vissa dagar. Då är det bäst att ha en fläkt under datorn som sagt heldre det än att skicka datan på lagning hela tiden.

Senare ikväll ska jag ta och laga mat åt killen min eller ja, till båda. Ska bli mackaronsalllad och baugette! Åh mumselimums!

Rösta!



(Klicka på bilden för att komma vidare!)

Jag på bilden och skulle uppskatta om du röstade på mig.

Modellbild

.

(Gammal bild sen i våras 2008 med fotografen: KG)

werose.bilddagboken.se

Dagens modellbild.


Ny frisyr!

Hm, jag lite kortare? Hm, längesedan man vela klippa upp det. Men dags att byta lite frisyrstil också, så jag börjar köra med hästsvans med sne lugg. Vilket är så himla snyggt, eller hur? Det var inte lite frisören klippte bort heller. Klippte upp håret mycket + toppade längden, så jag kunde spara det. Och färgade mitt hår mörktbrunt igår så nu är det nya Rosemarie här!



Ja du, passade på att fota mig i olika frisyrer av det nya frisyren jag hade. Tyvärr är min kamera på lagning. När jag får tillbaka den kanske jag säljer den och köper systemkamera när jag har pengar. Är så sugen på att skaffa en. Men egentligen behöver jag ingen när jag har fotografer som fotar mig. Men det vore kul att ha en egen. Ta egna bilder på mig & annat skoj.

Dagens köp!



Hos frisören 312:- (Orginalpris: 390:-) Inne på krämaren
Köpte även hårprodukten hos frisören för 59:- (kapanjepris) Dessutom är det märkes från Florida "Paul Mitchell". Den är skitbra det borde ni också testa ni som plattar håret ofta. Vad produkten hjälper till? Är att ha rakta håret kvar även om det blåser eller kommer lite fukt. Annars brukar det nämnligen bli lite smålockigt när man är ute. Men produkten gör så det raka sitter kvar. Luktar hur gott som helst!

Var inne på solarium med och solade 25 min för 45 kronor. Måste vila upp mig i solariumet och jag var inte alls pigg. Så jag bestämde mig att bortskämma bort mig själv genom att sola. Vilket blev bra efteråt!

Mcdonalds 56:- Mc feast. MUMSMUMS!

Nu ska jag ta och vila och se filmen "Ping Pong".

Ha det bra folks!

Jippely Demmeliy!



Ja nu är man på väg tillbaka från Gävle till Örebro till killen min. Han har vart här ett par dagar och vi har haft det så mysigt! Vi var ute på Krogen och spelade biljard. Vi var på cityfesten och hade det skoj. Men igår när man var på krogen var man inte nykter. Jag och Kunta sjöng låten med ÖSK hela vägen från mig in till stan i natt. ÖSK? Ja, det är Örebros fotbolls hejaramsa. Konstigt att man sjöng den när man var i Gävle. Tur att man inte blev ihjälslagen pga att man sjöng det! Haha :')

Idag har jag, mamma & Kunta min vart på IKEA och shoppat loss till kollektivet jag ska flytta till nu nästa Söndag.
Köpte bland annat:

Skärbräda, sil, smörknivar, slickepott, bunkar, grytformar, lampa, isform med hjärtan mm.. Blir mer inköp när jag vet hur stor lägenheten är + vad jag vet som jag behöver. Men ska skaffa en cyckel till Örebro med! Det är ett måste!

Ikväll ska jag bli mörkbrunett igen! Ska färga håret mörkbrunt. Imorgon ska jag dra iväg till frissan och klippa mitt hår. Får se vilken frisyr jag ska skaffa! ;)

Modellbilder från igår


Cityfesten



Nu har jag vart på cityfesten med syster min och hennes 3 kompisar.
Var och köpte langos + överaskning till killen min. Sedan drog jag till affären och handlade gott tills ikväll,
vi ska dricka och ha kul. Har även vart på modellsession idag igen. Blev mest vanliga bilder och fine art. Riktiga snygga. Lägger ut dem senare ikväll eller imorgon.

Nu väntar jag på att killen min ska komma fram till Gävle. Han är här klockan 11 ikväll, ska hämta honom med moppen. Imorn blir det ev minigolf och cityfesten. Kanske dricka med senare på kvällen.

Pueh, längtar som fan tills jag flyttar till min lägenhet på kollektivet! Ska iväg och shoppa saker och sånt till kollektivet nu innan jag flyttar! Ska bli hur kul som helst! Tror jag snor killens projektor som han har köpt till sin lägenhet ;) Höhö det tror jag inte att jag får haha.

We are one

Är förbaskat trött och har ont i huvudet. Förstår inte varför man har det varenda dag, säkert för vädret antar jag. Men det blir bättre imorgon när jag får träffa killen min!

Sugen på coca cola som vanligt. Tror jag har blivit beroende av det. Mamma säger ju att det är beroendeframkallande. Hoppas verkligen att man inte har blivit beroende, annars blir jag galen. Bjuder på en bild. Är helt slut och orkar inte blogga förtillfälligt idag. Får bli mer imorgon eller så.


Ålandsresan!

Mamma & pappa bestämde sig förra veckan att vi skulle åka till Ålan på Tisdag, och så blev det. När vi var där, hade vi obeskrivligt kul. Här får ni se lite bilder från resan.

Varnar er för vissa bilder är jag helt onykter på.




Byebye!

Nu är jag på väg till Åland kryssningen, tillbaka imorgon! Ha det bra sötnosar!

Annie´s song

Tänkte passa på att visa er klassiks låt. Annie´s song är den mest populäraste barnfilmen i klassikern som hela världen använder till musikal teater och gör filmer om denna. Jag har bland annat sett Annies film. Den är hur bra som helst, handlar om att Annie blev övergiven av familjen pga fattig. Hon fick flytta på ett barnhem och hon som jobbar där visades att vara en elak kärring till att vara vårdare åt dem. Straffade barnen genom att städa dag efter dag. Annie söker sina föräldrar och vill ha dem tillbaka, men sedan på slutet fick hon äntligen en överraskning som hon riktigt inte förväntade sig att det skulle bli. Men idag är låten känd och många barn/ungdomar sjunger den på musikal teater & sjunger den övriga gånger de vill sjunga. Speciell låt som får mig att bli lugn och glad.

Den filmen borde du se! Men lyssna på låten och säg sedan vad du tycker om den!




Lyric in English

The sun'll come out
Tomorrow
Bet your bottom dollar
That tomorrow
There'll be sun!
Just thinkin' about
Tomorrow
Clears away the cobwebs,
And the sorrow '
Til there's none!
When I'm stuck a day
That's gray,
And lonely,
I just stick out my chin
And Grin,
And Say,
Oh!
The sun'll come out
Tomorrow
So ya gotta hang on '
Til tomorrow
Come what may
Tomorrow!
Tomorrow!
I love ya
Tomorrow!
You're always
A day A way!

Sometimes.

Jo nu är det jättedåligt väder. Det är väldigt mörkt på himelen, vilket som inte är så kul. Imornbitti ger jag mig av till Gävle och åker till Stockholm därefter åker vi båt till Åland på en kryssning "Birka Paradise". Ska bli hur skoj som helst. Massa festande och goood käk bland annat solning på båten. Kommer inte vara för närvarande på ett dygn kanske beroende om det finns mottagning på min mobila bredband. Kommer hem vid halv 9 på kvällen på Onsdag, då lägger jag upp en massa bilder från resan!

Men juste? Onsdag, cityfest. Hur ska jag hinne med det då? Nåja, får väl sticka ner en snabbis på Onsdag kväll med! ;) Och på Fredag kommer älsklingen min till Gävle, hoppas jag :)

Modellbilder

Jo här kommer lite mer modellbilder som är lite redigerad av fotografen. Lite starkare bilder och så. Men er som inte gillar att se mina bilder och stör sig på det kan ju sluta att kolla på min blogg. Så enkelt är det bara. Jag har inte tvingat er att kolla som stör sig på dem.

      


♥ Dagens Outfit!


♥ Lista!

6 saker som jag ångrat mig:

♥ Att jag aldrig åkte till audition för so you think you can dance
♥ Att jag inte skulle åka till Holland på skolveckan. Blir till Vintern ist
♥ Att jag missade audition för en långfilm i Gävle för ett år sedan
♥ Att jag inte började dansa som liten som tex 4 år på danskurs
♥ Att jag blev sjukskriven 50 % från skolan. Men klarade inte av att plugga så mkt pga mitt mående
♥ Att jag är sån människa med problem hela tiden

6 saker som fått mig att bli glad:

♥ Bli tsm med min älskling
♥ Träffat dem underbaraste vännerna på hela jorden!
♥ Kunnat uppfylla mina önskningar som tex modella osv
♥ Att min mormor fortfarande lever
♥ Att jag inte är samma som förr
♥ Jag är den jag är!

6 saker som jag älskar att göra:

♥ Modella
♥ Dansa
♥ Lyssna på musik
♥ Umgås med killen min & vännerna
♥ Film & datorn
♥ Festa och lyssna på musik!

6 saker som får mig att gråta:

♥ När jag sjunger (låter lite konstigt men jag får tårar i ögonen)
♥ I filmer kanske ibland när det är för sorgligt som tex (Eldflugornas grav)
♥ När någon dör
♥ När jag får cysta hela tiden, vilket är obehagligt
♥ När jag är orolig
♥ Seperation

6 saker som får mig att bli skrattfull:

♥ Dumma ider
♥ Folk dummar sig
♥ Se på roliga komedier / serier
♥ När man vinner i ett dumt spel
♥ När jag är full
♥ När jag är med Carro & Sisela då blir jag skrattglad

6 saker som du inte kanske vet om mig:

♥ Jag har vart på väg till döden som liten
♥ Jag skulle igentligen bli fotad till utställning till November men jag kunde inte pga skola
♥ Jag kanske ska vara med i en långfilm till hösten, ska vara med på audition i Örebro filmgrejs och filmen kommer att visas för SF bio sen när den är klar. Men får se om jag får vara med i filmen.
♥ Jag har aldrig sovit ensam i en lägenhet eller i ett hus, då vill säga helt ensam
♥ Jag är känslolös nu när jag äter medicin känner ingen lycka eller deppad
♥ Jag älskar filmer!

6 bra vänner:

♥ Caroline
♥ Suzana
♥ Sisela
♥ Petra
♥ Linn
♥ Och många fler!

6 saker jag måste nämna som är (ärliga jag):


♥ Jag är en helt ärlig människa. Aldrig ljugit
♥ Jag har aldrig vart otrogen
♥ Jag festar högst 2 gånger per månad
♥ Jag är inte rädd för döden
♥ Jag tror på spöken
♥ Jag röker, är inte beroende men jag ska sluta helt och hållet

♥ Every Second



Nyss vaknat, liksom what? Hur kunde det komma sig att man sov på dagen? När man vaknade så trodde jag att klockan var halv 6 på morgonen. För jag ville veta riktigt säkert så kollade jag in killens mobil och kollade vilken dag det var och då visades det att det var fortfarande Lördag. Tur att man inte sov bort hela Lördagen. Vore inte kul.

♥ Örebro here i come!

Nu är man på tåget och snart framme i Örebro. Jag och killen min ska dra och spela minigolf ute i gustavsvik när jag kommer fram. Senare ska vi väl käka och hitta på något skojsigt.

Kryssning till Åland på Tisdag och sedan när man kommer tillbaka är det cityfesten. Snacka om vad man inte kommer vara nykter på en hel vecka ;O Haha! Får passa på att handla in lite starkt på båten medans jag åker till Åland!
Wiiiho!

Några bilder på båten vi ska åka med...




Test