min nya blogg!

 modellinglove.blogg.se


Fr er som vill kika in! ;) För denna kommer jag att radera inom kort!!!

yjoho!

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=79203137


BUD!!!

Blogg ett nytt!

De som vill ha min nya blogg får skriva  på min mail på hotmail :

rosemarious@hotmail.com

Namn:
Efternamn:

TA BORT MIG PÅ BLOGGKOLL MED! OCH LÄGG IN MIN NYA BLOGG PÅ BLOGGKOLL ISTÄLLET!!!!!

måste jag ha med, för alla får inte min blogg. Bara de som vet vilka jag är som har vett i huvudet + anonyma som prenumererar på min blogg som gillar att läsa denna...


Det är så irriterande eftersom vuxna lägger sig i min blogg som inte de har med att göra. Så nu ska jag radera min blogg. Passa på att fråga mig innan jag raderar denna. 

Den nya kommer vara mycket bättre än vad jag har bloggat om nu. Dessutom mer modellbilder, så skiter jag i vad andra säger. Jag är den jag är, jag kommer inte ändra på mig på vad andra tycker och tänker. 

på sak om PORRBILDER, jo det är ingen ide slösa tid på att säga att jag har tagit sånna, för jag har aldrig tagit sånna heller. Dessutom är mina fotografer proffisionella och dem vet vad dom gör... Ta handen i röven och gå iväg från min blogg. För det är så opassande med folk som lägger sig i allt. Anklagelser o mm.. 

BYTER BLOGG!

Det är så här.. idioter, som bryr sig förmycket som tex vuxna som jag nyss hört ska fan ge sig på mig. så jag byter blogg. = ) mina närmaste vänner får min blogg. för det är bara massa skit som finns här som man inte orkar med. som lägger sig i i onödan om mina bilder och allt.

EEY!

Min dator är på lagning, så kommer ta en bloggpause ett tag :/ tror jag..

Men hör av mig igen när jag börjar med bloggandet igen!

Test