Hur blir man en modell?
Ja många folk undrar och frågar mig hur man blir modell eller hur det är att vara modell. Nu tänkte jag spendera mig framför datorn och förklara lite.

Modell handlar oftast om utseende. Längd spelar roll för agentureras värld, men inte om man vill vara så kallad frilandsmodell eller peoplemodell. Det kan vilken människa bli, men det handlar ju mycket hur man ser ut också. De tjocka kan vara hur söt som helst och kan bli modell. Har sett några som är det som är mullig/tjock, men söt med. Så det spelar ingen roll om man vill bli sån där hobbymodell för fotograferna. 

Jag hittade mina fotogarfer på ett sätt som jag inte vill tala om här på internet. Men det var enkelt, jag jobbade med mitt utseende också när jag stog modell första gången, vilket var ganska svårt att koncentrera sig att stå riktigt och se lugn ut i kameran, det är inte så lätt som man tror. Dagen efter får man oftast träningsvärk i låren och kanske armarna, beroende på vilka poser man gör. 

Naket är det flesta modeller som gör. Naket behöver inte vara porr. Enligt modeller/fotografer ser vi det som konst. De som tror att det är porr tror ju helt fel. Annars skulle nog inte min kille vara tillsammans med mig om jag stod naken som modell vilket jag har gjort minst 6-7 gånger nu. Killen min bryr sig inte, han ser det som jobb + att det är konst. Det tycker jag att de andra borde tänka. Ifall om man klagar för mycket så är det avunsjuka som sitter i tankarna, men det är inget att bry sig om. 

Vad gör man på en plåtning? 
Jo man åker till fotografens studio eller där man ska plåtas under halva dagen cirka 3-6 timmar kan en session pågå. Mitt längsta är det 6 timmars fotografering. Man får oftast 400 bilder som man får nerzippat till msn eller internet med hemlig adress som ingen annan ser förutom jag.  

Fotograferna är oftast snälla och trevliga, det känns som kompisar att man kan prata med dem när man har vart hos dem och plåtats sig några gånger. 

TFP? Vad är det? Jo det är Time for print, det menas att fotografen får tiden och modellen får bilderna. Så man behöver inte betala något eller får betalt. Men vissa fotografer kan ta betalt eller modeller. Det bestämmer man själv. 

Good luck! Hoppas min beskrivning räckte!

Permanenta håret i veckan?!
Ursäkta det jag skrev i morse, var fortfarande full. Klockan var liksom halv 6. Men men, nu är jag piggare. Nog med vinet igår, var för mycket man fick av ansophies och hennes kille. Jag vill också ursäkta folken jag ringde stup i kvarten i går. Det vanliga mig, kanske rätt jobbig? Hahaha ;*

Nåja, nu ska jag å min älskling se på film och myspysa med chips och dipp och sånt där gott. Ska nog se minst 2-3 filmer ikväll. Vi tänkte bowla men det blev inte så, det kostade för mycket. Liksom 260 spänn per person och bana. Helt tragiskt. Hur kan man ta så mycket betalt när man är ungdom?  Vi tänkte också då kanske vi kunde gå på bio ist?  Men det blev att kolla på film här hemma och gotta oss som kostade 150 :- ganska mycket men njuta av gotteliheten här ;) 


Jag vill tacka Ansophies och Peters fest igår, vi hade riktigt kul förutom det tråkiga som hände. Det var riktigt toppen skoj! Längtar nu nästa helg då äre fest hos mig i Gävle och utgång på interpool och spela biljard jag och killen min ;) 

Morsan kunde komma och hjälpa att flytta mina grejer till Kuntas lägenhet. Eller jah, det är den nya vi kommer flytta in. Vi ska bli helt sambos. Så, tyvärr så kommer jag inte kunna åka hem lika ofta som förut och så, men man är ju vuxen nu och tar sina egna ansvar och saknar familjen asmycket! Miss them so much! :'( Ses på fredag!

Funderar även att permenenta håret rakt i veckan om jag kan, ska ev fråga morsan om jag får lite cash för att gå och permenenta håret rakt. Kostade 600 kronor, men jag har lite jag med så kanske kan be mamma bjussa mig hälften så mycket det kostar. Får se, men jag saknar det raka jag gjorde förut när jag var 14 år. Då fick man hålla på i 5-6 timmar med rakpermanentet. HAHA! Shiiit, men vill man se bra ut så får man lida pin som sagt! 

Sorry att jag tog förnuftet att skriva så mycket, men hoppas ni orkar att läsa det intressanta inlägget! Ha en bra kväll folks! 
PussPuss ;*

Okej?!

Nu vaknar jag liksom 05:28, vad är det då man liksom ser? Killen min och hans kompis Jugge är här och de hade nyligen kommit hem. Jag dööör, hade varit roligare om killen min tröstade vilken huvudvärk jag hade. Än att spela fotboll, hoppas de är klar snart. Är verkligen bakis och sjuk :( Nu försöker jag sova igen!

PussPuss ;*

Bjuder på denna ;*


Tjollahopp!


Ont i huvudet, haft feber, hoppas jag inte har feber fortfarande senare när man ska ut på krogen med Suzana, annars får jag vara hemma och vila. Är inte alls pigg i huvudet. Trist! Hoppas det blir bättre! Tror jag drar till Klaras i alla fall höhö!

 Några klagar att jag inte bloggar så mycket så jag får börja göra det oftare. Varför jag inte bloggar lika mycket är för att jag inte har haft tid, men nu är jag på G igen! Jag längtar så förbaskat mycket till vinterlovet, då åker jag till Holland på fotning. Ser jag fram emot! Brr va hungrig jag är nu känner för att äta upp en död kråka nästan *hahahaha* 

Btw! Jag ska flytta ihop med min kille snart innan Januari. Ska bli hur mysigt som helst. Kommer inte bo kvar på Heden mer. Jag och Kunta kommer dela lägenhet tillsammans dit han ska flytta. Nobellgatan! Myyspyys!

Synd att man inte kan hålla till sina bästa vänner hur länge som helst. Men ibland glider man i sär. Men tur har jag några av dem kvar. Men jag tror inte att jag kan ha den ena vännen jag vart bästa vän med. Inte när man går och dissar mig hela tiden och håller på ljuger, ibland förstår jag mig inte på henne. Nu har det blivit för mycket. Inte bara jag som säger det, utan det är  en massa andra med. Men men, sånt händer. Jag är inte sur eller arg, är bara lättnad att jag känner att jag kan vara ifrån henne och inte ödsla min tid på att må piss bara för att hon gör som hon gör mot mig.

Japp! På måndag blir det anmälan för stulna tågbiljetter, hade 5 hemresehelger av mina biljetter så dem är stulna, så det blir anmälan för det hos CSN så jag ev får nya biljetter så jag kommer hem någon gång!OBS!

Jag har skaffat nytt lösen nu för mina modellbilder. Jag håller koll på alla IPadresser. Skriver en/flera anonyma att jag är en hora eller annat blir polisanmäld. De som gjort det tidigare har redan blivit polisanmält. Men fortsätter utredningen. Vet redan vilka som skrivit som anonyma så man får ändå reda på vilka som skriver genom IPadresserna.

Så vore tacksam om ni inte sprider ut lösen till mina bilder om jag ger förtroende till er som frågar mig. Ni får jättegärna kolla på bilderna. Dem som hatar modellbilderna kan lika gärna strunta i att kolla än att slösa bort sin tid på att kolla..

Understund?

Dessutom är bilderna Chopright skyddat, snor ni dem polisanmäls också.

Its cold here..
Ja?
 Vad ska man säga?

Risberska skolan är fucking cold school! Kan nog inte säga att det finns andra skolor som är så här kall på vintrarna. Så känns som att man måste ha vinterjacka innomhus här.  Nu har jag bara en lektion och det är historia, skriver då om modellernas värld och deras historia. Spännande, får se om betyger går öppot ;) Hoppas jag verkligen, enligt min lärare så kan jag få VG i historia! Asfun! Ska försöka med MVG!

Nu väntar jag på att få skolan klart så jag ska dra till läkaren och prata ut, efter det ska jag åka hem till heden och träffa sötnosen min. Han är hemma från jobbet idag och är dålig *krama  om honom!*.

Wihoo! Helg snart!! Känns som att det är Tisdag idag, konstigt värre! :S
 

Bjuder på denna..


Nu har jag sagt upp mig

Nu har jag sagt upp mig på kollektivet i Heden. Hur skönt som helst! Vet ni varför? Nä? Jag ska nämnligen flytta ihop med min kille på nobellgatan i november/december. Ska bli hur spännande som helst!  Jag bo i Örebro 100 % kan jag nog inte fatta. Jag som bodde i Gävle och Härnösand hela mitt liv..

Nåja, start på ett nytt liv och fått en ännu ett steg av ett förhållande av den jag älskar mest av allt. Tjingeling!

Nu ska jag fortsätta lite med desginen håller på att bli tokig!

Du har väl inte glömt..

Att man kan fortfarande få gratis kläder här
Att man kan fortfarande få gratis smink här
Att man kan fortfarande få gratis saker här
Att man kan fortfarande få gratis biobiljetter här
Att man kan fortfarande få gratis godis här


Designen ganska klar..

Vill ha en enkel design, orkar inte ha för kompliserat. Nu har jag ägnat iallafall en stund på att fixa min bloggdesign, kanske blir mer förändringar imorn eller så. Iallafall startat om med designen på nytt.

Sådärja!

Klar nu med designen, Hobbe som gjort den och jag har gjort litegrann jag med på slutet.  Har lagt in modellbilderna på länken här uppe. Ni som vill se bilderna kan fråga om lösen =)I min planering så ska jag ha fasta en gång i veckan. Innebär att man inte äter något på 12 timmar. Dagen efter kör jag GI-metoden. Ska försöka fixa min vikt så jag går ner till 48 kg som förr innan p staven jag hade. Dessutom börja på dans en gång i veckan =) Shoohoo! Bra va?

Nämen nu ska jag dricka och ha kul på krogen! Hörs imorgon something.

Modellbilder

Ligger då på länken här.. än så länge så är det lösenordskyddat, men de kommer jag skriva ned här.. Men senare kommer jag byta lösen och sånt imorgon, så då får ni fråga mig om ni verkligen vill ha min sida.

just nu är det:

And: Modell
Lös: 123

modelrosemarious.blogg.se/modellande

Ps: Finns inte så mycket bilder nu än. Men det kommer nya imorgon och massa mer! Ska lägga upp en massa bilder! ;) Och dem som vi tog idag :D

OBS!

Designen kan bli ändrad ursäkta röran tills jag är klar med den!

Modellsession

Whiii, äntligen är det modellsession igen ikväll med KG. =) Ska bli hur snygga bilder, lägger upp en del som ni får se. De andra lägger jag på länken Modellande där uppe. Behövs lösen och användarnamn för att komma in dit. Jag tillåter bara de som jag kan tro/lita på.

Eftersom det verkar vara sååå många som spelar avunsjuk så kan man liksom inte lägga upp bilder så att de får se dem. För då blir det ett jävla liv. De som är intresserad så fråga mig så får ni mitt lösen/andvändarnamn.

/ Ha en bra dag o hörs senare ikväll, kommer säkerligen vara öppe ganska sent ikväll för jag har min underbara sovmorgon imorn! Senare på kvällen 'är det FEST! Wiiihooo! Lika Lördag med! Inte vara nykter förrän på Söndag ;)

Ja bilderna kommer här ;)

Idag var det en sorglig dag, eller vadå sorglig? Eller tjah, jag menar ju att själva jag har vart sårad hela dagen, men det händer så mycket nu med allt. Skola, nytt boende, polisen och allt. Allt vimmlar i mitt huvud, eller kanske låter att dt inte är så stor fara, men jag skriver inte allt på denna blogg. Vissa saker får man lov att hålla för sig själv som sagt.

Nu när jag kom hem till Heden fick jag lust att fota mig lite och min nya outfit från igår.

Bältet från Secound hand 20 :-
Chino byxor från Cubus 199:-

Vist är dom inte snygga? Vart helt nöjd med mitt köp.
Shoppingrunda

Idag har jag gjort stan lite osäker genom att köpa mina älskade chinobyxor på Cubus. Älskar dem! Kan lägga upp en bild imorgon, idag har jag inte haft tid att fota mig, men gör det imorgon så får ni se mina inköp! Har även köpt ett bälte från secound hand! :D Så jävla snyggt altså ;)

Måndag likamed rolig dag!

Okej varför kommer det att jag är så glad för? Hm? Vad kan det bero på? Ja du en bra fråga. Hela dagen har jag vart på topp humör, det enda lilla grejen jag är besviken på idag är att jag somnade på svenska lektionen när vi kollade på film! Hur dum får man vara?! Eller tja? Film & film på en måndag? Ja juste där kom svaret, ni kanske kan lista ut det själv? Om inte så borde ni ju veta att man är trött efter en helg, så man bli så störande när man tänker SKOLA?!? SUCK, man vill vila. MEn äntligen är jag här på sägen och bloggar.

Sista lektionen är riktigt fun fun! Personligt kropsvård. AJ vi fick ju liksom lära oss något nytt bland annat hur man gör rent ansiktet och lägger på ansiktsmask osv. Har en del bilder sen idag, ni får kika på dem! 

Måste bara skryta om att jag har vart såå duktig idag att jag gjorde klar min snygga ritning  på Stella Mc Cartney. Kolla!  Har inte fuskat eller fått hjälp heller. Har gjort det på bildlektionen.


 
Orginala VS Ritningen som jag har gjort (ser bättre ut i verkligheten.)

Bilderna från det andra idag ;)
Åååh, snälla KG? Kan vi inte köra en session snart? Är så jävla sugen att stå framför kameran... :/ 

 

Vist är det fantastiskt? ;O

Gratis kläder? Det är ju bara för otroligt att man kan få gratis pressentkort på HM och dem där ungoms klädaffärerna.


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=7948

Grattis Sisela! <3

Idag fyller min sötnos år. Stor flicka nu, ett år kvar till hon blir 18! Yesyes!<3


Modellande är upt! Kolla in..

Ny design!

Äntligen har jag fixat detta alldeles själv. Men hur många timmar tog det? Det vill ni verkligen inte veta. Men sammanlagt blev det cirkla 8-9 timmar från igår och idag. Inte lite tid heller, Men värt tiden! Blev det inte snyggt då?

Nu har jag fixat några länkar där uppe, ni ser mode, modellande, skönhet, skvaller och det där. Där kommer jag uppdatera eftersom. Skriver här i min dagbok (startsidan) när jag har updaterat så ni vet när jag har gjort det. Men nu är Skvaller & Mode updaterat i alla fall. Kolla gärna!

DS; Allt jag har på min sida är copyrightskyddat matrial. Fråga innan om ni vill ha bilder eller texten jag har skrivit.
 

Ghost!Detta ritade någon som inte finns, (ska då säga spöke)? Kanske låter lite fånigt. Men det låg en teckning på mitt skrivbord då jag kollade idag. Ska teckningen föreställa mig eller ett ufo? Min penna var trasig låg på andra sidan bordet. Mina hemrese biljetter försvann. Nu har jag inga biljetter att åka hem med. Tack kära ande/spöke. Verkligen kul. Nu på fredag eller vad det blir så ska jag och Caroline kolla upp det där.. Spöktest i min lägenhet. Har vart med om för mycket nu. Samma sak mitt bankomatkort var borta och hittade det i en låda i mitt rum. Helt WIERD!

Mår inte bra över det.

Tro det eller ej. Men det är sant. Annars skulle jag åkt hem idag och jag vet vart jag lade mina biljetter..

Delicious!


Fick förnuft att lägga in en bild från sessionen i Kumla förut. Men denna bild var bara en skojbild. Men rätt frän bild ;) Längtar när min design blir klar av fotografen Hobbe. Han skulle göra om min bloggdesign. Så det är något att längta efter! Kanske blir en fotosession i helgen om min mage blir bättre så jag kan gå normalt. :)

Flytt?!

Fick äntligen veta att killen min ska flytta närmare in till stan den 1 nov om han vill ha lägenheten som erbjöds till honom.  Mindre lägenhet och kanske bättre grannar? Får se om jag flyttar med honom eller ej. Det blir en diskution om den saken. Men vi har funderat på det ett tag. 


Shoppa på internet?

Nu har jag sökt in på internet dom bästa hemsidaor som jag gillar!

inwearshop

laredoute
asos
topshop
forever21

När jag får pengar så ska jag nog ta en shoppingsrunda på hemsidorna kanske?

Men du som vill ha gratis kläder så kan ni ju gå in på denna sida  om ni klickar på bilden här nedan.
Lika med denna..Vist är det fantastiskt?

Bilder
Håller på att måla av modellen Stella Mc Cartney. Fick det som uppgift av läraren, hade det kvar eftersom jag gjorde denna på bilden klart innan de andra.


Jobbar då med formkurs på Onsdagar, Jätte kul ämne! Ska efterskolan studera i Stockholm om jag kommer in på Inredningskurs. Vill verkligen bli inredningsarkitekt, görvadsomhelst!

Nåja, fick dra till sjukhuset och sätta in spiralen. Ska vara ärlig att det var det värsta jag någonsin har gjort på sjukhuset. Det gjorde satans ont. En tång med klovar och klämde och drog till på min livmorder, det vill säga att det gjorde skitont! Jag trodde liksom att det skulle bli bättre efteråt, men det blev det inte. Jag höll på att svimma, så jag fick ha mina ben på gynekologens axlar så jag inte skulle ramla ihop av yr jag blev samma sak att jag blev blek i ansiktet (vitfärgad). Kanske låter överdrivet men det var hemskt! Fick vila på en stol 10-15 min sedan åka taxi hem till killen min och ligga och vila, det gör helvetes ont fortfarande. Går på massa alvedon nu. Ska bli bättre om några dagar.


Bilderna från igår!

 

Läs här! Kan inte fatta det!

Kan inte tro att det är sant!

Det spökar i min lägenhet på heden. Tro det eller inte. Men det är sant. Det som har hänt 4 grejer som jag har upptäkt som hänt är..

Toa dörrhandstaget upp och ner hela tiden och knackar som en galning och vill in, visades att ingen var utanför när jag var inne där och kissade.

Det kom ett underligt ljud när jag och Caroline var på min säng. Konstigt så hade jag inget ljud och det var inget kännetecken av det där ljudet.

När jag låste ytterdörren innan jag låg och sov. Visades då 6 timmar efter då jag vaknade tidigt på morgonen klockan var vid 5 tiden så var dörren öppen och det lyste in i väggen.

Såg att någon gick ut från min ytter dörr, jag låste den inte innan. När jag kollade så var det ingen som gick ut, och visades bara att Caroline gick till min toalett. Trodde hon gick ut, och när jag testade att öppna dörren så var den låst. Men ingen har min nyckel förutom personalen & jag.

Konstigt? Vill ni själv testa att sova där så får ni själv märka det. Detta har fått gått mig på närverna och mår jättedåligt. Fick veta att mitt rum var det mest "spökligaste" på hela kollektivet. Dessutom att de säger att hon som bodde där innan min mådde psykiskt för att det spökade. Vill också nämna att Heden (Kollektivet) har vart ett psykiskt hus för dem som är mentala psykiska mäniskor.

Tro eller ej. Men när man har vart med om det så mår man verkligen inte bra.

Ja nu kommer ångesten fram

Imorgon, kan inte förstå det då blir det sjukhuset. Ska få spiral, vilket jag känner mig så tveksam till att skaffa. Men vad ska man göra om man inte får äta p-piller på grund av mitt blodtryck? Eller p-stav som gör att jag blir tjock? Sen jag tog bort p-staven så blev jag naturligvis mycket smalare, tillbaka min smalhet. Överlycklig då. Jag som plågade av att jag gick upp i vikt pga den. Nja..

Så får väl stå ut med spiral och hoppas jag inte får mina jävla cystor igen. Vad jag hörde av läkaren kommer det göra jätteont att ta in spiralen. De ska öppna livmoden med en tång, låter verkligen inte skönt? Men men.. Ibland måste man göra saker fast man inte gillar eller vågar det. 

Idag kom jag till skolan 1 timme för tidigt, hur dum får man vara? Kunde fått sovit en timme extra i morse om jag tänkte efter igår. Helt boooring att liksom missa en timme sovtid?! Grrr, va arg man blir över det. Men inatt så sover jag hos killen min, blir till att se på film med han, han har en hemma bio och projektor, ganska så kul. Men nu så vill jag hellre ha en plastma än projektor om jag ska vara ärlig. Slipper man bekymmer över lamptiden och allt skit. Men projektor är coolt att ha, thats fun ;)
 
Längtar otroligt mycket till Holland i vinterlovet. Ska nu idag kolla vilket datum jag får lov. Så får jag och fotografen planera när jag ska dit för en fotosession. Riktigt kul, har aldrig haft jobb utomlands, bara i sverige. Men det ska bli övertygat skoj! Så får man bo hos fotografen ett par dagar också så man slipper hyra in sig på hotell.

Bing Bong, nu skrev jag lite för mycket? Hoppas ni orkade läsa allt. Nu  ska jag till lektionen eller ja om 30 min.

Bilder som jag har tagit idagDagens outfit!Vit väst från Gina tricot 1 år gammal ( första gången ajg använder den) 199:-
Toppen från Hm 59 :-
Jeansen från någonstanns, vet inte. Gamla.
Skorna från Wedins 399:-

Övrigt:
Glasögon märked "Red or dead" från Syn Optic.

"Fotograf":
Daniella Öberg ;) duktiga duu!

Bilder till fotograf Jenny i Holland!

Bilderna är enbart till Jenny i Holland. Gick inte att skicka på ett annat sätt. Försökte på en hemsida och zippa ner det men det gick inte och inte hotmail heller så gör jag det här på bloggen.

Anonyma eller inte anonyma kommer bli anmälda om ni skriver något dumt. (Ser, IP-adress)
Dessutom är mina bilder
compryntskyddat. Någon som tar bilden är mot lagen. Eller göra om bilderna. Så tänk innan vad ni gör. Vill ni ha bilderna så är det bara att fråga, inte sno dem!

Och det ni tycker skiter jag i. Det jag och fotograferna har gjort är inte porrbilder. Men era åsikter får ni ha för er själva. Vi vet bäst vad vi tar och inte tar, som är model & fotograf.

Orkar inte lägga upp mer bilder har liksom nästan 6 000 modell bilder  som är på mig. Så det är lite svårt att kolla igenom alla :/ Men detta får duga.

Test